fbpx

Rólam mondták…

Egy kedves anyuka visszajelzése

Tímea 12 éves kislányával való kapcsolatát szerette volna rendbe hozni, ezért keresett fel. A konzultáció Tímea és köztem zajlott, a kislány nem vett részt rajta. Örömmel olvastam sorait, amit visszajelzésképpen kaptam Tőle egy kis idővel később:

„Én a lánykámmal való folyamatos konfliktus miatt fordultam segítségért Ziához!
Amivel találkoztam a vele való konzultáció alatt, az az empátia, segíteni akarás és maximális támogatás! Első körben átbeszéltük, hogy szerintem mi lehet a probléma, majd utána jól megfogalmazott kérdésekkel, sikerült kibogozni a szálakat, amiért idáig jutottunk!
Bennem hatalmas felismerések jöttek fel, amolyan aha élmények! Utána átbeszéltük és stratégiákat dolgoztunk ki a helyzet kezelésére! Ennek bő 2 hete! Azóta 180%-ot változott a lánykámmal való kapcsolatom! A napi x egymásnak feszülés helyett, nyugodt kiegyensúlyozott lett a kapcsolatunk, lényegesen többet beszélgetünk és kapcsolódunk egymáshoz! Úgyhogy én hatalmas köszönettel tartozom Ziának! Velünk szó szerint csodát tett és ezért nem tudok elég hálás lenni neki! Forduljatok hozzá bizalommal!
Bihari-Balog Tímea”

Ha szeretnél Te is hasonló segítséget kapni, kérlek nézd meg szolgáltatásaimat és jelentkezz bátran! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük