fbpx

Egy kedves anyuka visszajelzése

Amanda három gyönyörű gyermek édesanyja, és a három éves kisfia szófogadatlansága miatt jött hozzám konzultációra. A kisfiúnak van egy pár hónapos kisbaba húga és egy öt éves nővérkéje. Fogadjátok szeretettel kedves szavait:

„Nekem a legnagyobb gondom a kisfiam szófogadatlansága, azon belül is a pakolás volt, illetve a “hiszti” kezelése?
Szuper volt a beszélgetés, kérdéseivel ráébresztett, hogy nagy valószínűséggel valamelyik alap szükséglet nincs kielégítve a gyerekeknél. Nagyon egyszerűen hangzik(és tényleg az), csak ugye az ember lánya nem kezd el kérdezősködni, hanem azt hiszi, ez ellene irányul és egyébként is a korral jár?
A beszélgetésünk óta azonban nagyon odafigyelek erre, engem is meglepett, milyen gyakran “csak” éhesek vagy egy kicsit több babusgatásra vágynak. A kulcsszavak kitalálása pedig egyszerűen fantasztikus ötlet, köszönöm??????
A rendrakással még hadilábon állunk, de itt is pozitív változások vannak? Rájöttem, hogy itt a nagylányomon keresztül fog vezetni az út?
Nagyon örülök, hogy megismertem Ziát és hogy részt vehettem egy képzésben(nem találom a jó szót?), nekem sokat adott és könnyen beépítettem a közösen kidolgozott stratégiákat a mindennapjainkba. Jó szívvel ajánlom Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy egy kis segítségre van szüksége a gyereknevelésben?

Ezúton is szeretném megköszönni Amandának és nagyon örülök, hogy segíthettem!

Ha szeretnél Te is hasonló segítséget kapni, kérlek nézd meg szolgáltatásaimat és jelentkezz bátran! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük