fbpx

Újjászületés Anyaként!

Újjászületés anyaként!

Mikor mondod végre azt, hogy ELÉG! Másképp fogom érezni magam és másképp fogom csinálni, mert ÉN NEM ÉRZEM BENNE JÓL MAGAM!!!

Írta: Gyalog Hortenzia

Amikor saját magadnak nem vagy képes megadni a figyelmet, a nyugalmat, a türelmet, mert úgy érzed már a végletekig kihasználtad az energiáidat, ne csodálkozz, hogy a gyermekeid felé sem vagy képes ezt megtenni… 

Annyira sokszor van lelkiismeret furdalásunk azért, mert nem vagyunk képesek mindent IS megadni a gyermekeinknek és ezért még inkább kiaknázzuk a már amúgy is mínuszokban levő energia szintünket, hogy csodálkozunk, mikor elnyel minket az örvény… kedvetlenné válunk, mindenért magunkat okoljuk, azt gondoljuk, mi semmire nem vagyunk képesek és még írhatnám naphosszat, hogy ezekben az időkben milyen gondolatok szállják meg a fejünket…

Amikor kiadjuk a kezünkből a lehetőséget, ami csak Nekünk adatik meg, belekerülhetünk a negatív örvénybe…

Aztán annyira várjuk, hogy valaki feltöltse a mi energia tartályunkat is, mert szükségünk van rá, de mi nem tehetjük meg, hisz anyák vagyunk. Nekünk nem jár én idő, mi nem gondoskodhatunk magunkról lelkiismeret-furdalás nélkül, mert akkor azt hisszük, hogy a gyermekünktől, a házimunkától, a párunktól, a munkától vesszük el az időt és ezt MI ANYÁK NEM TEHETJÜK MEG!!!

Más pedig nem adja meg, mert ők tőlünk várják. A gyerekek nem tudnak még teljes mértékben gondoskodni arról, hogy pihentek, nyugodtak és kiegyensúlyozottak legyenek, így ezt számunkra sem tudják megadni.
 
Valljuk be őszintén magunknak, hogy a párunk és a családtagjaink sincsenek olyan állapotban (főleg most, hogy a pandémia lassan egy éve tart), hogy segítsenek, támogassanak minket annyira, amennyire nekünk szükségünk lenne rá, hogy belőlük töltekezzünk.
 
Ha szeretnénk nyugalommal és szeretettel fordulni a gyermekeink felé, akkor játszunk el minél többször a következő gondolatsorral:
 
Mi lenne, ha el tudnám fogadni, hogy ami körülöttem van és ahogy érzem magam, ahhoz közöm van, azt én teremtettem? Ezt semmiképpen nem abból a megközelítésből tenném, hogy még inkább hibáztassam magam, hanem azért, mert így vagyok képes LEHETŐSÉGET ADNI MAGAMNAK arra, hogy VÁLTOZTASSAK RAJTA, hogy a kezembe vegyem a hogylétemet?
 
Ha nagy felelősségnek érzed, kezdj el azzal a gondolattal barátkozni, hogy társteremtője vagy a tapasztalásaidnak, tehát valamennyire hatással is tudsz lenni rá, hogy ezeket másképp éld meg, a körülötted történtek másképp hassanak Rád és ez által Te is másképp kezdesz reagálni a helyzetekre, így elindítod a változást a gyermekeiddel való kapcsolatodban, életedben.
 
LEHETŐSÉGED VAN RÁ!
SŐT! CSAK NEKED VAN MEG EZ A LEHETŐSÉGED A SAJÁT ÉLETEDBEN!
 
Hogy tetszik ez a lehetőség? Szeretnél élni vele? Milyen gondolataidon tudnál már most változtatni egy picikét, hogy jobbá tedd a közérzeted?
 
Ha megszületik egy gondolat és eleget foglalkozol vele, elkezded hinni, hogy lehetséges… ha már kezded hinni, hogy akár igaz is lehet, elkezded meglátni a lehetőségeidet és elkezdesz úgy cselekedni.
Először a hit kell, utána jön a hogyan és úgy a valódi változás.
 
Kezdj el barátkozni a gondolattal, hogy te tudod igazán, hogyan töltsd fel az energiaszinted és képes is vagy rá. A hogyan majd akkor jön, ha ezt a gondolatot elülteted az elmédben és foglalkozol vele. Minél többet foglalkozol vele, annál inkább növekedésnek indul és hitté kovácsolódik, sőt!!!
 
A tudatalatti működésed egy részévé válik egy idő után kicserélve azokat a gondolatokat, amik eddig eltakarták ennek lehetőségét előled…
 
Most hogy tetszik a dolog? Kezded érteni, hogy hogyan is működsz? Hogyan is működünk mi nők, anyák? Olyan csodás lehetőség van a kezünkben, melyre álmunkban sem gondoltunk volna? Van kedved kideríteni, mire is vagy képes? Van kedved megtapasztalni a teremtő erőd irányításában mekkora lehetőségek vannak az anyai létedre vonatkozóan?
 
Három hónap alatt hatalmas változásokat tudsz generálni a gyermekeiddel való kapcsolatodban, a mindennapjaidban és legfőképpen abban, hogy ki is vagy valójában!
 
Egy csodás anya, aki mindenre képes, amit csak el tud hinni Önmagáról!
 
Gyere és jelentkezz az Újjászületek anyaként! három hónapos mentor programomba és tapasztald meg Önmagad egyre inkább olyannak, amilyennek álmaidban, vágyaidban látod magad!
 
A mentor programra egy 30 perces ingyenes beszélgetés keretében tudsz jelentkezni. Ezt azért alakítottam így ki, mert fontosnak tartom, hogy biztosan lásd, neked való-e. Láthasd, hogy együtt tudunk dolgozni és minden a lehető legnagyobb rendben van!
 
Fontos a bizalom és az azonos szinten való rezgésünk, hogy olyan sebességgel tudj haladni, ahogy csak szeretnéd 🙂
 
Szeretettel várlak ezen az INGYENES beszélgetésen, ahol mindent megtudhatunk egymásról és a programról, ami fontos a közös munkánk megkezdéséhez:
 
 
Az elköteleződés a saját változásod mellett, nagyon fontos! Ezért nem szeretnék itt a részletekbe belemenni, mert az emberi elme, így a Tiéd is, az Enyém is és mindenki másé is a kifogások gyártásában igazán profi!
 
Én is tudom, a saját életemből ezer példát tudnék hozni itt most Neked erre, hogyan is beszéltem le saját magam olyan lehetőségekről, melyek lélekből tudtam, hogy nagy segítségemre lettek volna a fejlődésemben. Így viszont hosszabb, fájdalmasabb és göröngyösebb utat tettem meg eddig… de szerintem Te is tudnál hasonló helyzeteket hozni ide példaként, ahogy mindenki más is.
 
Szóval mennyire akarod, hogy jobban érezd magad az életedben és a gyermekeiddel kiegyensúlyozottabb kapcsolatot ápolhass, amiben megélhetik nagyszerűségüket és azt, hogy anya szerint úgy tökéletesek, ahogy vannak? Hisz azok! Nézz rájuk, egytől egyig, mind a világ legértékesebb CSODÁJA!
 
Szóval? Hogy döntesz? Kifogások elfogadása vagy lehetőség a változásra?
 
Itt a link, foglald le az időpontodat, a feltétel nélküli szeretet jegyében várlak:

Ha tetszik a cikkem, oszd meg facebookon:

Követhetsz más csatornákon is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük