fbpx

3+1 alkalmas online konzultációs csomag

Lelki felkészülés szülőknek!

A KÖZÖS MUNKÁNK, AMI 4*60 PERC MOST 45.000 Ft A TELJES ÁR HELYETT, AMI 60.000 Ft
A négy alkalom során sokkal több értéket fogsz kapni, mint amennyibe kerül ez a csomag! Magabiztosabb szülővé válsz, 
akinek a gyermeke is magabiztosabbá válik a kapcsolatotok javulása által! 
Annyira biztos vagyok abban, hogy javulni fog az életetek a közös munkánk által, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát is vállalok rá!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! 
Amennyiben vállalkozásban szeretnéd elszámolni a számlát, kérlek mindenképp add meg az adószámod. Köszönöm!
Adataidat a GDPR szabályainak megfelelően kezeljük. Harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki.

Mi az, amitől Te a leginkább félsz, mi lesz, ha elkezdődik az óvoda/iskola/ esetleg a nyári szünet? 

– Elkallódik a gyerek? Rossz társaságba keveredik?

– Újra karantén lesz, ismét homeschooling?

– Új intézménybe kerül a gyerkőcöd és hogy fogja viselni a változást?

– Bírni fogja-e a tempót? Szeretni fog-e tanulni? Szeretni fogja-e a pedagógusokat/ a társaságot?

– Mit kezdek vele, ha érdektelenné válik/nem akar többet menni?

A félelmeink olyan reakciókat, olyan viselkedést képes kiváltani belőlünk, ami nem szolgálja a biztonságos kapcsolatot köztünk és gyermekünk között. Félelmeink, aggódásaink által olyan automatikus viselkedésekre vagyunk képesek, mely a gyermekben bizonytalanságot ébreszt. Ami ahhoz vezet, hogy bennünk sem tud úgy bízni, ahogy szükséges lenne ahhoz, hogy magabiztosabbá és talpraesettebbé váljon. EZEN TUDSZ VÁLTOZTATNI! EBBEN SEGÍTELEK TÉGED!!!

Szeretnéd, ha bármi történne is a gyerkőccel, azt könnyedén fel tudja dolgozni és egyre gyorsabban újra kiegyensúlyozott, magabiztos gyerekként élje tovább az életét? EZÉRT TE SOKAT TEHETSZ! SOK MÚLIK AZON, HOGY MILYEN KAPCSOLATBAN VAGYTOK GYERMEKEDDEL és TE MILYEN KAPCSOLATOT ÁPOLSZ ÖNMAGADDAL!!!

Ha nem bízol magadban, akkor a viselkedésed is bizonytalanságot tükröz. A gyerekeknek pedig TE is tudod, milyen érzékük van arra, hogy megérezzék, hogy is vagyunk mi szülők. Ha pedig bizonytalanságot érez rajtad a gyermeked, akkor ő is bizonytalanságban fogja érezni magát, mert függ Tőled, Te vagy számára a viszonyítási pont!

Akarod, hogy gyermeked egyre magabiztosabbá váljon, hogy minden akadállyal képes legyen megküzdeni akkor is, mikor Te nem vagy ott? IGEN? Akkor ez a csomag neked való! 

Kérlek figyelj arra, hogy időben jelentkezz, le ne csússz a kedvezményről! SZERETETTEL VÁRLAK!

A Csomagról, amit tudni érdemes:

A teljesség igénye nélkül, amit végigveszünk:

Hogy vélekednek a közös munkánkról, akik eddig velem dolgoztak?

Sok nevelés és gyermek lélektan könyvet olvastam már, de alig hozott változást, nem nyújtott kézzel fogható segítséget. Az egyéni konzultációk segítettek, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat, a mi egyéni konkrét szituációinkra. A beszélgetések során feljegyzett gonodatok hosszú távon más helyzetekben is segítettek, újra olvasva ismét töltenek, lendületet adnak. A legfontosabbak a gondolati átkapcsolások voltak, amik nélkülözhetetlen voltak a fejlődésem elindításában. Köszönöm, hogy olyan szülővé válhatok, amilyen lenni szeretnék!
Polhodzik-Nagy Bernadett Anna
Két gyermekes anyuka
Sziasztok! Én a lánykámmal való folyamatos konfliktus miatt fordultam segítségért Ziához! Amivel találkoztam a vele való konzultáció alatt, az az empátia, segíteni akarás és maximális támogatás! Első körben átbeszéltük, hogy szerintem mi lehet a probléma, majd utána jól megfogalmazott kérdésekkel, sikerült kibogozni a szálakat, amiért idáig jutottunk! Bennem hatalmas felismerések jöttek fel, amolyan aha élmények! Utána átbeszéltük és stratégiákat dolgoztunk ki a helyzet kezelésére! Ennek bő 2 hete! Azóta teljesen rendbe jött a lánykámmal való kapcsolatom! A napi x egymásnak feszülés helyett, nyugodt kiegyensúlyozott lett a kapcsolatunk, lényegesen többet beszélgetünk és kapcsolódunk egymáshoz! Úgyhogy én hatalmas köszönettel tartozom Ziának! Velünk szó szerint csodát tett és ezért nem tudok elég hálás lenni neki! Forduljatok hozzá bizalommal!
Bihari-Balog Tímea
Három gyermekes anyuka
Nagyon örülök, hogy Rád találtam és hálásan köszönöm azt amit kaptam és kapok általad! Nekem nagyon sokat segítettél magammal szemben is rájönni dolgokra, mivel mi is hozunk magunkkal dolgokat a múltból, és ez gyerekneveléskor nagyon ki tud jönni. Sokáig nem tudtam kezelni kisfiamnál például az erősebb hisztiket, vagy miért is viselkedik így. Míg rá nem jöttem általad, hogy nekem kell változnom. Így leültem és megvizsgáltam önmagam, hiszen Ők mindent megéreznek velünk kapcsolatban. Ahogy elkezdtem én változni, és ahogy kipróbáltam azt amit átbeszéltünk hisztik esetén és megtaláltam nála mi az ami használ, ő is sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. Azóta sokkal jobban figyelem a reakcióit, mire hogyan reagál, ha dühös segítem azt is jól kezelni. A lényeg, úgy érzem, hogy bennünk van, ezért fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal és ezzel együtt fontos a kiegyensúlyozottság is.
Vass Nikoletta
Egy gyermekes anyuka

Szakértő: Gyalog Hortenzia

Gyalog Hortenzia kids life coaching képzésen Tanúsítványt szerzett 2017-ben. A coaching szemlélet mellett az együttműködő kommunikáció (EMK) szemléletét valló és gyakorló háromgyermekes anyuka. 2020-tól már Theta Healing konzulensként is segítségére van ügyfeleinek, mely technikát szintén saját életében is sikeresen használ.

Hitvallása szerint a szülő-gyermek kapcsolódás minősége a szülőből indul ki. A szülő képes olyan környezetet teremteni gyermekének, melyben gondtalanul fejlődhet. A nyugalomhoz, kiegyensúlyozottsághoz vezető út ott kezdődik, hogy mi szülőként milyen kapcsolatot ápolunk Önmagunkkal. Ez pedig a gyermek ösztönös együttműködését hivatott elősegíteni, mert a vele való kapcsolatunkat is fejlesztjük ezáltal.

Online segítő karrierjét 2018-ban kezdte, azóta segíti azokat a szülőket, akik kiabálás-mentes, nyugodt, kiegyensúlyozott életet szeretnének gyermekeikkel.

© 2018 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermeke(i)ddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd.
 
Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el tudatosan dolgozni érte.
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.