fbpx

Harc nélküli élet... Van olyan, hogy a gyermekeid ösztönből együttműködőek Veled! Bármely pillanatban megteremtheted ezt a Te életedben is! Tanuld meg, hogyan!!!

"Kiabálás, feszültség és harc nélküli gyermeknevelés! Szeretnéd?"

NYITVA VAN A KAPU!
Eddig tudsz jelentkezni:

2021. október. 31 éjfél

Ha most jelentkezel, ennyi nap tagság AJÁNDÉKBA jár, hisz a jelentkezéskor a jövő havi díjat teljesíted:

Mit kapsz, ha csatlakozol hozzánk:

Hogyan épül fel a csoport?

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók:

Anya Szeret VIP Jelentkezés
Jelentkezem az Anya Szeret VIP csoportba. A tagság 4000.-/hó:
Nem kötelező, csak akkor add meg kérlek, ha a vállalkozásodban el tudod számolni a számlát.
Adataid védelmében a mindenkori GDPR szabályainak megfelelően járunk el. Adataidat harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

Tagok mondják a csoportról és Rólam!

Rólam pedig az egyik kedvencemet hozom Számodra:

Csoport vezetője: Gyalog Hortenzia

IMG_7608 [DVD (PAL)]

Három csodálatos gyermek édesanyja vagyok. Több éve azt kutatom, tanulom, tanítom és élem a mindennapjaimban, hogyan lehetek kiegyensúlyozott, stabil iránymutatója gyermekeimnek. Hogyan tudom átadni azt az értékrendet, amiben hiszek, hogyan lehetek számukra az a példa, akire én is mindig vágytam gyermekként.

Hiszem és vallom, hogy a gyermekeinkkel való kapcsolat kialakítása a mi felelősségünk és mi tehetjük értük a legtöbbet. A közoktatás, a társadalmi szerepvállalás, a körülvevő közösség is hatással van gyermekeinkre, de a biztos hátteret a család képezi. 

Kids Life Coach szaktudásom mellett az Együttműködő Kommunikáció szemlélete is erősíti hitvallásom és gyakorló szülőként látom, tapasztalom mennyire fontos kialakítanunk a biztonságos kötődést gyermekünkkel… Ez mellett a Theta Healing szemléletének segítségével megértésre leltem az univerzum működéséről és ezzel a csodálatos módszer által olyan hitrendszereket választok, melyek számunkra könnyedebbé és harmonikusabbá teszi életünket. 

Az Anya Szeret VIP csoportomban kényelmes tempóban haladva sajátíthatod el Te is és ültetheted a gyakorlatba a megszerzett tudásod, hogy kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb légkört tudj teremteni magatoknak! 

HIDD EL A GYERMEKED EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉHEZ A NYUGALOM ELENGEDHETETLEN!!! NYUGALMAT PEDIG MAGADNAK TE TUDSZ TEREMTENI és ezáltal számára is megteremted azt! 

Gyere és csatlakozz hozzánk az Anya Szeret VIP Facebook csoportba, bruttó 4000 HUF havi díjért.  

© 2018-2021 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermeke(i)ddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd.
 
Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el tudatosan dolgozni érte.
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.