fbpx

Köszönöm a jelentkezésedet!

Nemsokára megérkezik e-mail címedre az első havi díjbekérő, ami a következő hónap díja lesz. A lenti gombra kattintva jelentkezhetsz a csoportba, ahol kérlek majd add meg a befizetés után kapott számla sorszámát. Ezután fogjuk elfogadni a jelentkezésed!

Ezeket az információkat és a csoport linkjét e-mailben is elküldjük Neked!

A csoportot és a csoporton keresztül Engem is bátran használj, kérdezz, melletted vagyok! <3

Amennyiben nem érkezik meg valamelyik e-mail, kérlek nézd meg a SPAM mappában. Ha ott sem találod, kérlek jelezd nekem a gyalog.hortenzia@gmail.com e-mail címen vagy messengeren:  https://www.messenger.com/t/gyalog.hortenzia

Hosszútávú személyes támogatás szülőknek a nyugodtabb mindennapok felé vezető úton...

Minden hónapban pár szülőnek kinyitom a kaput, hogy lehetősége legyen minél előbb nyugalomban élni és élhetőbbé tenni a gyermekes mindennapokat.

Jelentkezz egy ingyenes felvételi beszélgetésre kötöttségek nélkül!

Ingyenes Videók a témában minden héten...

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra itt és tanulj meg mély, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermekeddel, melyben mindenki számára értékes megoldások születnek.

© 2018 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermeke(i)ddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd.
 
Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el tudatosan dolgozni érte.
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.