fbpx

Szeretettel Üdvözöllek levelező Társaim között!

Minden vágyam, hogy Te is megismerd azt a minőségedet, amiben tudod, hogy a legjobb édesanyja vagy gyermekeidnek és a legtöbbet adod a számukra, amit csak adhatsz! Azt a nyugalmas, magabiztos, csodás anyát, aki vagy, mikor a lelked, az intuíciód, a belső Isteni hangod, azaz Te magad irányítod emberi tested! Ehhez a lélek-kapcsolt állapotod megismeréséhez, tudatosításához, választásához segítelek hozzá minden levelemmel, minden programommal. 

Minden cselekvésem, értékteremtésem érted születik, Én érted vagyok, ha érzed a hívásom! Életfeladatom, hogy együtt Veled gyermekeinknek rajtunk keresztül teremtsünk feltétel nélküli elfogadást, szeretetet a fejlődésükhöz, így az egész világunkat is jobbá téve.

Én lehetek az a csatorna Számodra, aki Te vagy Gyermekeid számára, ha elfogadsz mentorodnak! Hozzásegítelek ahhoz, hogy Te is nyugalmasabb, harmonikusabb Önmagad tapasztalhasd a gyermekes mindennapokban és ezáltal gyermekeid is ezt a működést sajátítsák el a segítségeddel, példamutatásoddal! 

Ölelő szeretettel üdvözöllek, Hortenzia

Amennyiben nem érkezik Tőlem e-mail a napokban, kérlek nézd meg a SPAM mappában. Ha ott sem találod, kérlek jelezd nekem a gyalog.hortenzia@gmail.com e-mail címen vagy messengeren:  https://www.messenger.com/t/gyalog.hortenzia

Hosszútávú személyes támogatás szülőknek a nyugodtabb mindennapok felé vezető úton...

Minden hónapban pár szülőnek kinyitom a kaput, hogy lehetősége legyen minél előbb nyugalomban élni és élhetőbbé tenni a gyermekes mindennapokat.

Jelentkezz egy ingyenes felvételi beszélgetésre kötöttségek nélkül!

Ingyenes Videók a témában minden héten...

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra itt és tanulj meg mély, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermekeddel, melyben mindenki számára értékes megoldások születnek.

© 2018 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermeke(i)ddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd.
 
Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el tudatosan dolgozni érte.
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.