fbpx

Örülök, hogy a VÁLTOZÁSOD mellett voksoltál!

Időpont foglalásod megérkezett. 

Hálás lehetsz magadnak, hogy jobbá kívánod tenni a kapcsolatod Önmagaddal és gyermekeiddel és együttműködőbb mindennapokat teremtesz ezáltal magatoknak! Ünnepeld meg a döntésed, hisz az ünnep és a hála frekvenciája már magában is csodás perceket teremt az életedben! Lejjebb egy meglepetés hanganyaggal is készültem Neked, hogy egyre nagyobb megértéssel légy emberi működésünk felé és még jobban elköteleződj lelked vágyaiban már létező anyai léted mellett!

Kérlek jelölj be ismerősnek, hogy könnyebb legyen a kapcsolat teremtésünk: 

https://www.facebook.com/gyalog.hortenzia

Legkésőbb a beszélgetésünk reggelén felveszem Veled a kapcsolatot a megadott messenger elérhetőségeden. 

Fogadd szeretettel ezt a hanganyagot és hallgasd meg többször, hogy minél inkább növekedésnek induljon benned az a gondolat, hogy "Úgy vagy jó, ahogy vagy!" és "Minden rendben van!"

Köszönöm a bizalmad! Csodás napokat kívánok! 

Feltétel nélküli szeretettel, Hortenzia

Légy tagja fantasztikus közösségünknek...

Jelentkezz az ingyenes Szülő-terelgető közösségbe ahol kb. 750 magyar szülő támogatja egymást nap, mint nap!

Ingyenes Videók a témában...

Iratkozz fel a Youtube csatornánkra itt és tanulj meg mély, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermekeddel, melyben mindenki számára értékes megoldások születnek.

© 2018 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermeke(i)ddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd.
 
Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el tudatosan dolgozni érte.
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.