fbpx

Örülök, hogy itt vagy AZ ÚJJÁSZÜLETÉSED kapujában!

Csodás anya vagy, aki bármire képes, amit el tud hinni Önmagáról! Ugye tudod?

"Újjászületek anyaként!" Most az első lépést teszed meg ezen új elgondolásod megvalósításában... izgalmas, igaz?

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Lefoglalom
IMG_7608 [DVD (PAL)]

A következőkről is fogunk beszélni:

Ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel nem jár, ez egy lehetőség Neked, hogy könnyebbé tedd az anyaságod… A beszélgetés online zajlik messenger videó híváson keresztül és 30 perces. Ez a fél óra TELJES MÉRTÉKBEN A FEJLŐDÉSED FÉNYÉBEN FOG TÖRTÉNNI! RÓLAD SZÓL!

Egy kérésem van csupán az időpont foglalással kapcsolatban. Kérlek, olyan időpontot foglalj le, amikor tudunk is beszélni.

Természetesen az  időpont áthelyezhető, ha közbejön valami váratlan, amit nem tudsz elhalasztani. Kérlek erről mielőbb értesíts e-mailben (gyalog.hortenzia@gmail.com) vagy messengeren (https://www.messenger.com/t/szuloktamogatoja)!  

A legnagyobb szeretettel várlak! <3

Mit ad Neked a beszélgetésünk?

Gyalog Hortenzia vagyok és segítelek feltétel nélkül, ha magad mellett döntesz!

Három csodálatos gyermek édesanyja vagyok. Több éve azt kutatom, tanulom, tanítom és élem a mindennapjaimban, hogyan lehetek kiegyensúlyozott, stabil iránymutatója gyermekeimnek. Hogyan tudom átadni azt az értékrendet, amiben hiszek, hogyan lehetek számukra az a példa, akire én is mindig vágytam gyermekként.

Hiszem és vallom, hogy a gyermekeinkkel való kapcsolat kialakítása a mi felelősségünk és mi tehetjük értük a legtöbbet. A közoktatás, a társadalmi szerepvállalás, a körülvevő közösség is hatással van gyermekeinkre, de a biztos hátteret a család képezi, melynek markáns résztvevője vagyunk anyaként. 

Kids Life Coach szaktudásom mellett az Együttműködő Kommunikáció szemlélete is erősíti hitvallásom és gyakorló szülőként látom, tapasztalom mennyire fontos kialakítanunk a biztonságos kötődést gyermekünkkel… Ez mellett Theta Healing és spirituális tanulmányaim során egyre inkább magamévá tettem az emberi test – Isteni lélek harmonikus táncának kialakítását és fenntartását az életemben és mindenki más életében is, mely korlátlan lehetőségeket biztosít mindannyiunk számára a teljes élet megélésére!

HIDD EL A GYERMEKED EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉHEZ A NYUGALOM ELENGEDHETETLEN!!! NYUGALMAT PEDIG MAGADNAK/MAGADBAN TE TUDSZ TEREMTENI AZZAL, HOGY VÁGYAKBAN GONDOLKOZOL ÉS OLYAN GONDOLATOKAT FOGADSZ EL IGAZNAK A RÉGIEK HELYETT, MELYEK TÉGED SZOLGÁLNAK! 

Gyere és beszéljünk! Minden kötöttség nélkül rálátást kapsz, milyen életet teremthetsz magadnak és gyermeke(i)dnek és azt hogyan tudod megteremteni!

© 2018 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermeke(i)ddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd.
 
Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el tudatosan dolgozni érte.
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.