fbpx

Kezdjük a kiabálás mentesítést - ingyenes beszélgetés

Logo-zöld

Fontos a bizalom! Fontos, hogy rezonáljunk. Ezen beszélgetés alatt közelebb megismerheted, hogyan is tudok Neked segíteni abban, hogy nyugodtabb édesanyává válhass.

Beszélgessünk arról, hogy mi az útja a nyugalmasabb anyai lét megteremtésének, hogyan kivitelezheted azt Te is az életedbe a segítségemmel.

2021. július. 15-én reggel 9:00 és 11:00 között szeretettel várlak egy ingyenes beszélgetésre, ahol nagyobb képet kaphatsz arról, hogy az a szemlélet és az a gondolkodási mód elsajátítása, ami számomra is elhozta a kiabálásmentes anyai életet, az a Te utad is lehet. 

A beszélgetés egy zárt facebook csoportban fog zajlani, ahol messenger szobát indítok, így személyesen is felteheted a kérdésed vagy az ÉLŐ bejelentkezés alatt írásban is. Ha nem jó az időpont, a beszélgetés visszanézhető lesz a terveim szerint és kérdéseidet előre is megírhatod itt a jelentkezésben vagy ott a csoportban.

Jelentkezésed után e-mailben megkapod a csoport linkjét és a jelszót, melyet a csoportba való jelentkezésedkor szükséges megadni.

Szeretettel köszöntelek!

Gyalog Hortenzia vagyok, három csodálatos gyermek édesanyja, feleség, Kids Life coach, Együttműködő Kommunikáció szakértő, Theta Healer. Mindegyik tudás és annak az életembe gondolkozása hozzájárult ahhoz, hogy kialakítsam azt a szemléletet, mely már engem jellemez. Ebben az új energiaszintben a cselekedeteim által tapasztalatommá tettem azt, milyen érzés valódi nyugalommal JELEN lenni és szeretettel, megértéssel támogatni Magam anyai létemben és támogatni gyermekeimet a saját útjukon, ahelyett hogy próbálgattam magamra erőltetni a nyugalmat és persze annak legtöbbször kiabálás lett a vége. 

Elkötelezett híve vagyok annak, hogy saját anyai létemben is sikeresen működő szemléletem átadjam a Számodra, a lehető legkönnyedebben és leggyorsabban beépítsük, belegondolkozzuk az életedbe amennyiben érzed, hogy erre vágysz Te is!

Így vélekednek Rólam, akikkel volt szerencsém már együtt dolgozni (pár véleményt hoztam csupán):

Hortenziára akkor találtam rá, amikor megoldást kerestem kislányom nehezebb óvodai beszoktatásának problémájára. Rögtön az első beszélgetés alkalmával nagyon szimpatikus volt, amely a coaching folyamat egészét végigkísérte. Könnyedsége, humora, megértő attitűdje mindig pozitív energiákkal töltött fel. Sok gyakorlati tanácsot kaptam tőle, amelyek közül azt tudtam beépíteni a mindennapokba, amelyek személyiségemmel leginkább összeegyeztethetőek voltak. A közös munkát a jövőben is folytatni fogjuk, hiszen útmutatásai sokat segítettek abban, hogy olyan édesanyává váljak, amilyen lenni szeretnék (és nem olyan, amilyet elvárnak tőlem). 🙂
Nagy Szilvia
Egy csodás kislány, csodás édesanyja
Hortenzia személyisége fantasztikus ☺️ segítő kérdéseivel, kedvesen vezetve, támogatva visz végig a beszélgetés alatt és egy percre sem lankad a figyelme. Maximálisan jelen van és az olykor megdöbbentő kérdéseivel vezet tovább és tovább egészen addig, amíg meg nem csillan bennünk valami plussz 🥰🙏
Kovács Edina
Egy csodás kislány, csodás édesanyja
Hortenziaval decemberben sodort össze a Facebook vagy a sors (?),mikor elakadtam a fejlődésben, a gyereknevelés körül kérdéseim adódtak, megkèrdőjeleztem, hogy jó, elég jó anya vagyok -e. Egy mentor programot kezdtem,amiben épp szünetet tartok,mert elég hamar jó eredményt értünk el.
Jaguditsné Horgosi Szabina
Egy csodás kislány és két belevaló kisfiú, csodás édesanyja
Engem azonnal megfogott Hortenziában, hogy nagyon hiteles és fontos volt, hogy láttam, ez mögött hatalmas tudás is van. Mindig nagy odafigyeléssel segít, ha bármilyen kérdésem van a gyerekneveléssel kapcsolatban, illetve nekem az is tetszik, hogy mint anyukát engem is segít, motivál és hisz bennem, hogy jól csinálom a dolgokat. Hiszen ha anyuka boldog, akkor a gyermek is és rájöttem ez tényleg mennyire fontos. Amiért még ajánlom, az a hatalmas szeretet, ami őbenne van, hiszen ez is egy szakma. Viszont soha nem éreztem azt, hogy ez "munka" lenne, mert mindig szívből ad és azt nézi nekünk mi a fontos és hogyan tudom megoldani a kihívásainkat! Én csakis szívből tudom ajánlani őt, rengeteg dolog miatt vagyok hálás neki, amit nagyon köszönök! 🙏😊
Vass Nikoletta
Egy csodás kisfiú, csodás édesanyja
Hortenziához az út nem véletlenül vezetett. Magam is érdeklődöm, az ilyen jellegű segítő szakma iránt. Egyik csoportban Őt ajánlották. Aztán nem kerestem. Majd egy másik csoportban Ő maga ajánlott anyukáknak segítséget. Ez egy jel volt. Jelentkeztem, ami a legjobb döntés volt. Jelenleg egy tisztulás folyamat zajlik bennem. Mi az amit el kell engednem és mit vigyek, fejlesszek tovább? Hortenzia, már a beszélgetésünk legelején, tudott hozzám kapcsolódni, én pedig Őhozzá. 💗 Állandóan kimondta azokat a gondolatokat, melyek bennem zajlottak, egy folyamatos AHA élményt nyújtott. 💖 Olyan volt, mintha nagyon régről ismernénk egymást. Ritka az ilyen. Fantasztikus élmény volt. 🙏 Aki valóban támogató,, karra" vágyik, Hortenziát ajánlom Szeretettel. 💖
Biri Magdolna
Két csodás fiú, csodás édesanyja


Jelentkezés

Jelentkezés Az Ingyenes Beszélgetésre
Kiabálás Mentesen Anyaként Mentoráláshoz kapcsolódó esemény: 2021. július 15. 09:00-11:00 között 

© 2018-2021 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermekeiddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd, nyugodt mindennapokat biztosítva Önmagadnak és gyermekeidnek is ezáltal.
 
A sikered kulcsa a Te kezedben van, ha tudatosan dolgozol érte és tudod, hogy el fogod érni, kétséget nem tűrő módon érkezik is!
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.