fbpx

Kiabálás mentesen anyaként Alapok
Ingyenes Mini Kurzus

Logo-zöld

Közelebb segít ahhoz, hogyan válj azzá az édesanyává, aki nem a mintáiból, hanem lélek-kapcsolódásból van jelen a mindennapokban.

Három részes videó kurzus, mely segítségével elindíthatod a kiabálás mentesítést anyai létedben!

Az, ahogy gondolkodsz magadról, az anyaságodról, gyermekeidről nem az egyetlen lehetőség! Ez az elméd, más néven egód mostani programozása! De Te választhatsz mást! Választhatod Lelked hívását, Önmagadból többet! Lelked szemszögéből más képet fogsz látni, mint amit most az egód mutat.

Kíváncsi vagy rá, onnan milyen az anyaság?

Leveleimben is ezzel foglalkozom. Iratkozz fel levelezésemre és küldöm az elsők között azt a három részes INGYENES videó mini kurzust, amiben elkezdhetsz ismerkedni, rálátni a lelked szemszögéből IS anyai jelenlétedre. Rálátást nyersz arra is, hogyan tudod elfogadni azokat a viselkedési mintáidat, amiket most elfogadhatatlannak tartasz magadban és megismerkedhetsz egy olyan lehetőséggel, amivel nyugalmas anyai léted megteremtését felgyorsíthatod, hogy mielőbb elfelejthessék gyermekeid és Te is a kiabálós működésed.

Szeretettel köszöntelek!

Gyalog Hortenzia vagyok, három csodálatos gyermek édesanyja, feleség, Kids Life coach, Együttműködő Kommunikáció szakértő, Theta Healer. Mindegyik tudás hozzájárult ahhoz, hogy kialakítsam azt a szemléletet, mely már engem jellemez. Ebben az új energiaszintben a cselekedeteim által tapasztalatommá tettem az életemben is azt, milyen érzés valódi nyugalommal JELEN lenni és szeretettel, megértéssel támogatni Magam anyai létemben és támogatni gyermekeimet a saját útjukon. 

Elkötelezett híve vagyok annak, hogy saját anyai létemben is sikeresen működő szemléletem, mely segítségével megteremtettem nyugalmas mindennapjaimat (az állandó idegállapot helyett, ami előtte jellemzett), átadjam a Számodra. A lehető legkönnyedebben és leggyorsabban beépítsük az életedbe amennyiben érzed, hogy erre vágysz Te is!


Szeretnél a levelezésem tagja lenni, melynek része ez a Mini Kurzus is? Itt jelentkezhetsz:

Feliratkozás
Kérem a levelezést, melynek része a Kiabálás Mentesen Anyaként Alapok 3 részes videó mini kurzus!
Adataidat a GDPR szabályainak megfelelően kezeljük. Harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki.
Kérésedre bármikor véglegesen törlésre kerül rendszerünkből.

© 2018-2021 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermekeiddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd, nyugodt mindennapokat biztosítva Önmagadnak és gyermekeidnek is ezáltal.
 
A sikered kulcsa a Te kezedben van, ha tudatosan dolgozol érte és tudod, hogy el fogod érni, kétséget nem tűrő módon érkezik is!
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.