fbpx

Kiabálás Mentesen Anyaként 90 nap alatt

Logo-zöld

Hogyan válj azzá az édesanyává, aki nem a mintáiból, hanem lélek-kapcsolódásból van jelen a mindennapokban?

90 napos személyes édesanya kísérés

Az, ami Benned él – annak ellenére, hogy most nem úgy működsz – az igenis megvalósítható, hiszen nem egy anya megtette már, köztük én is!

Így segíteni szeretnék Neked abban, hogy Te is eljuss oda! 

Érezted már azt, hogy...

Meghoztad a döntést, hogy a fenti és a fentiekhez hasonló helyzetekben végre jelentős mértékben át szeretnéd venni az irányítást, anyai jelenléted, nyugalmas anyai minőséged a lehető leggyorsabban a következő szintre kívánod emelni?

Az én meglátásom az, hogy nem véletlen olvasod most ezen sorokat. Jól gondolom? Döntöttél! 

A Kiabálás mentesen anyaként 90 nap alatt támogatásom azért született meg a Számodra, hogy...

Szeretettel köszöntelek!

Gyalog Hortenzia vagyok, három csodálatos gyermek édesanyja, feleség, Kids Life coach, Együttműködő Kommunikáció szakértő, Theta Healer. Mindegyik tudás hozzájárult ahhoz, hogy kialakítsam azt a szemléletet, mely már engem jellemez. Ebben az új energiaszintben a cselekedeteim által tapasztalatommá tettem az életemben is azt, milyen érzés valódi nyugalommal JELEN lenni és szeretettel, megértéssel támogatni Magam anyai létemben és támogatni gyermekeimet a saját útjukon. 

Elkötelezett híve vagyok annak, hogy saját anyai létemben is sikeresen működő szemléletem átadjam a Számodra, a lehető legkönnyedebben és leggyorsabban beépítsük az életedbe amennyiben érzed, hogy erre vágysz Te is!

Kiabálás Mentesen Anyaként 90 napja alatt a következőkre számíthatsz:

Hogy épül fel a 90 napos együttműködésünk:

Így vélekednek Rólam, akikkel volt szerencsém már együtt dolgozni (pár véleményt hoztam csupán):

Hortenziára akkor találtam rá, amikor megoldást kerestem kislányom nehezebb óvodai beszoktatásának problémájára. Rögtön az első beszélgetés alkalmával nagyon szimpatikus volt, amely a coaching folyamat egészét végigkísérte. Könnyedsége, humora, megértő attitűdje mindig pozitív energiákkal töltött fel. Sok gyakorlati tanácsot kaptam tőle, amelyek közül azt tudtam beépíteni a mindennapokba, amelyek személyiségemmel leginkább összeegyeztethetőek voltak. A közös munkát a jövőben is folytatni fogjuk, hiszen útmutatásai sokat segítettek abban, hogy olyan édesanyává váljak, amilyen lenni szeretnék (és nem olyan, amilyet elvárnak tőlem). 🙂
Nagy Szilvia
Egy csodás kislány, csodás édesanyja
Hortenzia személyisége fantasztikus ☺️ segítő kérdéseivel, kedvesen vezetve, támogatva visz végig a beszélgetés alatt és egy percre sem lankad a figyelme. Maximálisan jelen van és az olykor megdöbbentő kérdéseivel vezet tovább és tovább egészen addig, amíg meg nem csillan bennünk valami plussz 🥰🙏
Kovács Edina
Egy csodás kislány, csodás édesanyja
Hortenziaval decemberben sodort össze a Facebook vagy a sors (?),mikor elakadtam a fejlődésben, a gyereknevelés körül kérdéseim adódtak, megkèrdőjeleztem, hogy jó, elég jó anya vagyok -e. Egy mentor programot kezdtem,amiben épp szünetet tartok,mert elég hamar jó eredményt értünk el.
Jaguditsné Horgosi Szabina
Egy csodás kislány és két belevaló kisfiú, csodás édesanyja
Engem azonnal megfogott Hortenziában, hogy nagyon hiteles és fontos volt, hogy láttam, ez mögött hatalmas tudás is van. Mindig nagy odafigyeléssel segít, ha bármilyen kérdésem van a gyerekneveléssel kapcsolatban, illetve nekem az is tetszik, hogy mint anyukát engem is segít, motivál és hisz bennem, hogy jól csinálom a dolgokat. Hiszen ha anyuka boldog, akkor a gyermek is és rájöttem ez tényleg mennyire fontos. Amiért még ajánlom, az a hatalmas szeretet, ami őbenne van, hiszen ez is egy szakma. Viszont soha nem éreztem azt, hogy ez "munka" lenne, mert mindig szívből ad és azt nézi nekünk mi a fontos és hogyan tudom megoldani a kihívásainkat! Én csakis szívből tudom ajánlani őt, rengeteg dolog miatt vagyok hálás neki, amit nagyon köszönök! 🙏😊
Vass Nikoletta
Egy csodás kisfiú, csodás édesanyja
Hortenziához az út nem véletlenül vezetett. Magam is érdeklődöm, az ilyen jellegű segítő szakma iránt. Egyik csoportban Őt ajánlották. Aztán nem kerestem. Majd egy másik csoportban Ő maga ajánlott anyukáknak segítséget. Ez egy jel volt. Jelentkeztem, ami a legjobb döntés volt. Jelenleg egy tisztulás folyamat zajlik bennem. Mi az amit el kell engednem és mit vigyek, fejlesszek tovább? Hortenzia, már a beszélgetésünk legelején, tudott hozzám kapcsolódni, én pedig Őhozzá. 💗 Állandóan kimondta azokat a gondolatokat, melyek bennem zajlottak, egy folyamatos AHA élményt nyújtott. 💖 Olyan volt, mintha nagyon régről ismernénk egymást. Ritka az ilyen. Fantasztikus élmény volt. 🙏 Aki valóban támogató,, karra" vágyik, Hortenziát ajánlom Szeretettel. 💖
Biri Magdolna
Két csodás fiú, csodás édesanyja

Miért van szükséged a Kiabálás Mentesen Anyaként 90 nap alatt személyes támogatásomra?

Mert olyan Spirituális Alapokon nyugvó értelmezést kapsz Anyai működésed és gyermekeiddel való kapcsolatod működéséről, melyek nemcsak saját NYUGALMADHOZ segítenek hozzá, hanem gyermekeid is kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá válnak a folyamat során! 

Ezen felül rajtad keresztül gyermekeidnek is a legnagyobb tudást, működést, tapasztalást adod át: Képessé válnak arra, hogy életük során bármilyen kihívással is találkozzanak, rugalmasan, könnyedén belső nyugalmukba visszatalálva a lehető legjobbat hozzák ki belőle Önmaguk és mindenki más számára. 

Így saját példádon keresztül segíted hozzá Őket ahhoz, hogy megteremtsék maguknak a vágyott életüket.

Hisz Gyermekeid Példaképe Te Vagy! <3

A Kiabálás Mentesen Anyaként Mentorálás létszáma és ára

Fontos tudnod, hogy én maximálisan elkötelezett híve vagyok annak, hogy magamból is a legtöbbet adjam a Számodra közös utunk során, ahogy Te is beleteszed a folyamatba Magad a lehető legmagasabb szinten, ezért egy időben egyszerre maximum négy édesanya kísérését vállalom. A helyed a Kiabálás Mentesen Anyaként Mentorálás összegének beérkezésével tudod biztosítani! 

A 90 napos folyamatos személyes mentorálásod ára most bevezető áron bruttó 220.000 Ft (AAM).

Amennyiben beteltek a helyek, a jelentkezéskor egy várólistára való feliratkozási form jelenik meg, ahol jelezheted szándékod, hogy a következő mentorálási időszakban szeretnél részt venni. 

Ha már jelentkeztél, de a teljesítés még nem történt meg, a helyek betelését követően a jelentkezéskor általad megadott e-mail címre értesítést küldünk a Számodra, hogy automatikusan a várólistára kerültél.

A Kiabálás Mentesen Anyaként Mentorálás kifizetése

A Kiabálás Mentesen Anyaként Mentorálást bankkártyával és átutalással tudod kifizetni. 

A jelentkezéskor megadott e-mail címre érkezik meg az OTP SimplePay rendszerén keresztül bankkártyával is fizethető díjbekérő. 

Az e-mailben található „Tovább a Fizetéshez” gombra kattintva indíthatod el a bankkártyás fizetést vagy nézheted meg az utalási adatokat.

A díj beérkezésével a helyed automatikusan fixálódik, melyről e-mailben is értesítést kapsz.

A Kiabálás Mentesen Anyaként Mentorálás megkezdésének menete

A fizetést követően Fixálódik a helyed! Az általad megadott e-mail címen felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük az első online beszélgetésünk időpontját és platformját. Az első beszélgetés (30 perces), amennyiben még nem dolgoztunk együtt, nem képezi a mentorálás részét, ez ismerkedő beszélgetésként funkcionál.

Időpontokat hétköznap reggel 8:00 és 14:00 közötti időintervallumra tudunk megbeszélni.

A konzultációk általában Messenger videochat segítségével zajlanak, de kérésedre a következő platformokon is kivitelezhetőek:

Skype, WhatsApp, Viber


Jelentkezés

Kiabálás mentesen anyaként 90 nap alatt

Ahol az anyai lélek kerül porondra az egóban tárolt mintáink helyett!
Jelentkezésed után a mentorálás összegéről, azaz 
220.000 Ft (AAM) összegről érkezik a díjbekérőd a megadott e-mail címre.
Amennyiben vállalkozásban szeretnéd elszámolni a számlát, kérlek mindenképp add meg az adószámod. Köszönöm!
Adataidat a GDPR szabályainak megfelelően kezeljük. Harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki.

A garancia, ami fontos!

Természetesen, amennyiben igénybe veszed bármelyik szolgáltatásomat és nem vagy elégedett – például nem tartottad hasznosnak a megvásárolt kurzust– vagy a személyes munkánk megkezdése előtti első, ismerkedő beszélgetés után elállsz a vásárlástól, 100% pénz visszafizetési garanciáddal élhetsz. Jelezd nekem kérlek írásban vagy ott az ismerkedő beszélgetésen és én visszautalom a pénzed. 

Azt viszont tudnod kell, hogy a sikered kulcsa a Te kezedben van, a változást az életedben csak Te tudod generálni a gondolataid újragondolásával, átformálásával! Támogatásommal fantasztikus eredményeket érhetsz el!

© 2018-2021 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermekeiddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd, nyugodt mindennapokat biztosítva Önmagadnak és gyermekeidnek is ezáltal.
 
A sikered kulcsa a Te kezedben van, ha tudatosan dolgozol érte és tudod, hogy el fogod érni, kétséget nem tűrő módon érkezik is!
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.