fbpx

Köszönöm jelentkezésedet!

3 percen belül kapod az e-mailt, addig is szeretném megismertetni Veled egyik népszerű tanfolyamom, ami Téged is érdekelhet:

Ezt a tanfolyamot azért készítettem, hogy a gyermekneveléshez szükséges szemléletmód elsajátítását tegyem könnyebbé a számodra. 

Úgy alakítottam ki a tematikáját, hogy minden olyan részt érintsen, ami elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy gyermekünknek a legkevesebb gátat okozva adhassuk át azokat az értékeket, mellyel felnőttként boldog, kiegyensúlyozott és sikeres életet élhessen.

Hisz:

„Egy szülő számára az a legnagyobb öröm, mikor látja, hogy gyermeke bármilyen helyzetben megállja a helyét és boldogan halad a saját jövője felé.”

Vélemény a tanfolyamról

"Nekem volt szerencsém az elsők közt megrendelni a 10 részes tanfolyamot és azt kell mondjam, hogy nekem hatalmas segítség volt! Végre összeállt a kirakósnak az összes eleme! Sikerült olyan összefüggéseket megértenem a gyerekeim a saját és a szüleim viselkedésére vonatkozóan ami segített abban, hogy jobb emberré és szülővé váljak! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a fantasztikus 10 részes részben, önismereti kurzust! A gyerekeimmel 180 fokot fordult a kapcsolatom annak köszönhetően, hogy megismertem az ő viselkedésüket és a mögötte rejlő valódi szükségleteiket és a saját szükségleteimet is úgy tudom kommunikálni feléjük, hogy a valódi mondanivalómat meg is hallják!"
Balog Tímea
három kiskamasz édesanyja