fbpx

Köszönöm jelentkezésedet!

Nagy boldogsággal tölt el, hogy Te is közénk tartozol. Neked is fontos, hogy a gyermekeddel együtt boldog, kiegyensúlyozott életet éljetek és ezért megteszel mindent, ami Tőled telhető!

Hisz számunkra az a legnagyobb öröm, mikor látjuk, hogy gyermekeink bármilyen helyzetben megállják a helyüket és boldogan haladnak a saját jövőjük felé.

Hallottál már a népszerű Pozitív Szemlélet Alappillérei a Gyermeknevelésben 10 részes e-mail tanfolyamomról?

Ezt a tanfolyamot azért készítettem, hogy a gyermekneveléshez szükséges szemléletmód elsajátítását tegyem könnyebbé a számodra. 

Úgy alakítottam ki a tematikáját, hogy minden olyan részt érintsen, ami elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy gyermekünknek a legkevesebb gátat okozva adhassuk át azokat az értékeket, mellyel felnőttként boldog, kiegyensúlyozott és sikeres életet élhessen.

„Egy szülő számára az a legnagyobb öröm, mikor látja, hogy gyermeke bármilyen helyzetben megállja a helyét és boldogan halad a saját jövője felé.”

Ha szeretnél egy nagyon jó kis közösség tagja lenni, ahol a szülők segítik egymást és személyemben szakmai támogatást is kaptok, gyere és csatlakozz a 

Szülő-terelgető facebook 

csoportomba. 

Várunk szeretettel!

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam szolgáltatásaimat, melyekről bővebben az adott szolgáltatásra kattintva olvashatsz:

Hamarosan e-mailben jelentkezem 🙂

Köszönöm, hogy velem tartasz!

Legyen szép napod!