fbpx

Anyai lelked mindent tud, tanuld meg meghallani...

Leveleim segítségével megtanulhatod másképp látni Önmagad Anyaként!
Mostani ingyenes hanganyagom is ebben szolgál Téged!

Lélek és ember kapcsolata - Anya vagyok, ember vagyok, lélek vagyok - Jól vagyok!!!
Egy más szemlélet, mely könnyebbé, egyszerűbbé, élvezhetővé teszi az anyai létedet és együttműködőbbé gyermekeidet
Üdvözöllek gyermekeiddel való nyugalmasabb, könnyedebb, örömtelibb kapcsolatod és egyben nyugalmasabb életed kapujában!

Tudom, hogy szeretnél végre egy olyan megoldást a gyermeknevelésben, anyai létedben, melyben nincs harc, nincs kiabálás, nincs tehetetlenség érzése! Nyugalom, öröm és boldogság van, persze amellett, hogy ér a szavad és meghallanak a gyerekek. Én is jártam ebben a cipőben. Mindennél jobban vágytam arra, hogy nyugalommal tudjak lenni a gyermekeim iránt minden pillanatban, mégis együttműködjenek, amikor szükséges!

Ehhez tudod mire van szükséged? Ami anno Nekem is meghozta a „megvilágosodást”, a megértést, aminek egyre mélyebb elfogadásával és így egyre inkább az életemben eszerint cselekedve, egyre pozitívabb változásokat tapasztaltam meg… Tudod mi ez?

Megérteni, ki is vagy valójában (lélek, emberi testben), miért nem tudsz tenni MOST MÉG azért, hogy ne veszítsd el a fejed. Megérteni azt, hogy hogyan is működnek a gyermekeid emberi működés és lélek jelenlét tekintetében, ugyanebben a megközelítésben Te hogyan működsz és a velük való kapcsolatod.

A folyamat pedig a következő: elkezded megérteni, majd foglalkozni vele egyre többet, mert érzed az igazság tartalmát… minél többet foglalkozol vele (elmélkedsz rajta, kipróbálsz ezt azt, múltból származó helyzeteket is újragondolod a megértéseid alapján, így még nagyobb megértést nyersz, stb…), annál inkább kezdesz el valóban hinni benne… a hit pedig már képes a segítségedre lenni a kihívást jelentő helyzetekben is, amikre most még úgy érzed, nincs ráhatásod.

Hogy tetszik? 

Iratkozz fel levelezésemre és küldöm az első ingyenes hanganyagot, ami a segítségedre lesz a nyugalmas jelenléted megteremtésében.

Miért tudok segíteni Neked?

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam:

Gyalog Hortenzia vagyok, három csodás gyermek édesanyja. Mikor első gyermekemmel kismama letten, beléptem az anyai létembe és egy dolgot nagyon tudtam, hogy milyen anya nem akarok lenni. Aztán második gyermekem megszületése után rájöttem, hogy pont olyan vagyok. A nagy felismerés után indult el az utam, ami elhozott idáig és tudom, hogy a segítségedre lesz.

Mérnökként (mérnök informatikusként végeztem és dolgoztam sokáig) nekem mindent értenem kell, csak azt tudom befogadni, amit értek és ez a gyerekekkel és az anyai működésemmel kapcsolatban is így van. Hiszem, hogy aminek értem a működését, azon tudok változtatni. Így indultam neki jó pár évvel ezelőtt, hogy kiderítsem, hogyan működnek a gyerekek, hogyan működünk mi és hogyan működnek a kapcsolataink. Mindezt azzal a szándékkal, hogy a lehető legjobbat adhassam a gyermekeimnek!

2017-ben kids life coaching képzésen Tanúsítványt szereztem, majd az együttműködő kommunikáció (EMK) szemléletét és gyakorlatát is elsajátítottam. Több könyvet tanulmányoztam az emberi agy működésével, a gyermekek fejlődésével és a neveléssel kapcsolatban is azzal a szándékkal, hogy megértsem miért működök úgy, ahogy nem akarok és hogyan tudok változtatni rajta. Az áttörést, a legnagyobb megértést, a hiányzó láncszemet az a spirituális gondolkodásmód adta, mely szerint lélek vagy, aki kapott egy emberi testet erre a Földi életre. Az emberi elmét programozva alakítod ki a világlátásod gyermekként és persze az életed során végig programozod ezt a bioszámítógépet.  Aztán attól függően viselkedsz egy egy helyzetben, hogy lelkedhez vagy csatlakozva vagy az előre beprogramozott emberi agyhoz, a tudatalattidhoz. 

Ez a tudás hatalmas eredményeket hozott az életembe és már több édesanya életébe is, akik velem dolgoztak, dolgoznak. Szándékom, hogy Te is elérd a kiabálás-mentes, nyugodt, kiegyensúlyozott életet gyermekeiddel úgy, hogy Veled együtt mindenki elégedett és boldog legyen!

© 2018-2021 Gyalog Hortenzia

Segítek harcok nélküli, minőségi kapcsolatot kialakítani gyermeke(i)ddel úgy, hogy közben a saját szükségleteidet is érvényesíteni tudd.
 
Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el tudatosan dolgozni érte.
 
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.