fbpx

BOLDOG GYEREK, BOLDOG SZÜLŐK! TE IS EZT SZERETNÉD!

Kiegyensúlyozott, harmonikus családi életet, ahol a szülő szava is számít, a gyerek mégis boldog!

PSZA - fehér - fb borító

Eljött a pillanat, hogy megtudjuk, hogyan is működnek a gyerekek. Miért szeretnek ellenkezni és hogyan tudod ezeknek elejét venni. Mi hajtja őket előre és mik azok, amiket ha engedünk nekik, fejleszthetjük a személyiségüket.

Fontos, hogy megtanulhatunk úgy nemet mondani a gyerkőcöknek, hogy ne érezzünk utána bűntudatot, de ne is mérgelődjünk közben.

Most egy vacsora áráért olyan tudást kapsz a kezedbe, ami megváltoztathatja gyerkőcöddel való kapcsolatod!

A 20. nap végére tudatában leszel annak, hogy gyermeked mit miért csinálhat. Ha kérdésed van felé, úgy fogod tudni kommunikálni, hogy készséggel válaszoljon és így olyan kapcsolatot alakíthattok ki, amire mindig is vágytál!

A 10 részes online tanfolyam mindössze 3490 Ft-ba kerül és bármikor előveheted újra ezeket a leckéket! Le is töltheted, el is mentheted, de mindig elérhető lesz számodra az e-mail-ekből is.

A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy napi 10-15 perc alatt fel lehessen dolgozni. Ezt még a legelfoglaltabb anyuka is be tudja illeszteni a napirendjébe. A 20 nap alatt gyakorlatias, azonnal használható módszereket is bemutatok, amit akár azonnal el is tudsz kezdeni alkalmazni. 

Annyira hiszek benne, hogy ez hasznos lesz a Számodra, hogy 100% pénz visszafizetési garanciát is vállalok rá. Kérd a tanfolyamot a gombra kattintva, és kezdjünk bele minél előbb.

 

Én is szembesültem már vele az életem során, hogy sokszor egyedül nem könnyű, sőt sokszor nem is sikerül megoldanunk egy-egy nehéz helyzetet, mert a mi gátjaink, hiedelmeink gátolnak benne minket. Ezért a tanfolyam ideje alatt kedvezményesen kérhetsz online segítséget tőlem bármilyen gyermekneveléssel kapcsolatos elakadásodban (erről a tanfolyam során részletesebben is tájékoztatlak). Hidd el, segítséget kérni nem szégyen! SŐT! Bátor jellemre vall!

Vélemény a tanfolyamról

"Nekem volt szerencsém az elsők közt megrendelni a 10 részes tanfolyamot és azt kell mondjam, hogy nekem hatalmas segítség volt! Végre összeállt a kirakósnak az összes eleme! Sikerült olyan összefüggéseket megértenem a gyerekeim a saját és a szüleim viselkedésére vonatkozóan ami segített abban, hogy jobb emberré és szülővé váljak! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a fantasztikus 10 részes részben, önismereti kurzust! A gyerekeimmel 180 fokot fordult a kapcsolatom annak köszönhetően, hogy megismertem az ő viselkedésüket és a mögötte rejlő valódi szükségleteiket és a saját szükségleteimet is úgy tudom kommunikálni feléjük, hogy a valódi mondanivalómat meg is hallják!"
Balog Tímea
három kiskamasz édesanyja

Hogy is néz ki a tanfolyam?

A tanfolyam 10 leckéből áll, melyet 2 naponta kapsz meg e-mailben. Az e-mailekből pdf formában érheted el a leckéket. 10 nagyon fontos témát dolgoz fel, ami elengedhetetlen, hogy kialakíthassuk gyermekünknek és persze magunknak is azt a harmonikus, kiegyensúlyozott családi légkört, melyben egészséges énképe, önbizalma, motivációja, értékrendje alakulhat ki. Itt láthatod kérdésekbe öntve, milyen témákról tanulhatsz a tanfolyam során:

⇒  Mit jelent a kisfiúknál a fiús viselkedés? Mi alakítja így? Mire kell figyelni az esetükben?

⇒  Mit jelent a kislányoknál a lányos viselkedés? Mi alakítja ki? Hogyan érdemes hozzájuk viszonyulni? Mire kell figyelni a nevelés során? 

⇒  Miért fontos, hogy nyitott légy gyermeked felé? Mit tanulhatsz abból, ha megismered az Ő gondolkodását? Miben segít ez Neked a továbbiakban?

⇒  Mi az a feltétel nélküli szeretet? Hogyan tudjuk gyermekünknek maradéktalanul megadni? Miért is fontos ez annyira?

⇒  Hogyan taníthatod magad és a gyermeked? Miért is fontos, hogy mi is fejlődjünk?

⇒  Konfliktuskezelés alapfokon: Mi az a konfliktus? Hogyan kezelhetjük úgy, hogy mindenki nyertesként jöjjön ki belőle? Itt két startégiát is megmutatok, ami kellő gyakorlással az életetek részévé is változtathatod.

⇒  Hogyan tudhatod meg, milyen példát mutatsz gyermekednek? Hogyan is alakult ki bennünk, hogy milyen szülők vagyunk? Hogyan ismerhetjük fel magunkban a fejlesztendő részeket? Milyen szülőtípusok vannak és mire kellene törekednünk?

⇒  Rugalmas személyiség kialakulása. Mi is ez pontosan? Miért fontos, hogy mi is rugalmasan tudjuk kezelni az élet adta helyzeteket? Hogyan alakíthatjuk ki magunkban?

⇒  A kudarcélmények szükségessége. Miért fontos, hogy kudarcok érjék a gyerekeket és persze minket is? Mit tanulhatunk belőle? Hogyan használhatjuk fel ezt a tudást az életünk bármely területén?

⇒  A dicséret művészete. Miért nem mindegy, hogy hogyan dicsérjük a gyermekünket? Mivel ronthatjuk el és mi az, ami konstruktívan hat rájuk?

A 10 részes tanfolyam ára mindössze 3490 Ft, melyet kártyával és átutalással is kiegyenlíthetsz!

Kattints a gombra és kérd a tanfolyamot MOST, hogy mielőbb élvezhesd a pozitív változásokat az életetekben!

100% pénz visszafizetési garancia!

Amennyiben nem adott számodra értéket a tanfolyam, kérlek jelezd és visszafizetem a vételárat.

Így vesztenivalód nincs! Kérd a tanfolyamot most!