fbpx

Légy pozitívabb, érezd jól magad a bőrödben!

Állítsd be a fókuszt, hogy a jó dolgokra tudj koncentrálni...

Színezd újra insta

Három gyönyörű és eleven gyerkőc édesanyjaként tudom, hogy mennyire fontos a gyermekeink számára is, hogy mi jól érezzük magunkat.

🌈Fontos, hogy megtaníthassuk nekik pozitívan látni a világot.

🌈Fontos megtanulniuk, hogy mindig a jövő felé nézzenek és a megoldásokra koncentráljanak.

🌈Fontos, hogy értékeljék magukat és persze másokat is.

Mindezt viszont hogyan tudjuk nekik megtanítani, ha a mi világunk is szürke? Ha mi sem látjuk, mi is jó az életünkben? Ha nem tudjuk értékelni a javainkat? Ha mi sem tudunk tenni magunkért?

Most megtanulhatod! Napi maximum 5 perces feladatokkal, 10 napon át segítek Neked, hogy színesebbé és élvezhetőbbé tedd az életedet!

Hogyan színezzük újra?

Megmutatom!
Iratkozz fel értesítéseimre és indul is a sorozat!

Ha kéred az értesítéseimet, 10 napon át kapsz egy-egy e-mailt tőlem, amelyekben egy-egy kis feladatot fogok küldeni, melyeket ha beépítesz az életedbe és napi szinten alkalmazod, megváltoztatják a hozzáállásod. Átszínezheted vele a világot, amit magad körül látsz!

Ha elvégzed ezt a kis tréninget és lelkiismeretesen gyakorlod a feladatokat, pozitívabb világlátásod lesz! Sőt olyan fegyvert kapsz a kezedbe, amivel a nehezebb pillanatokban is a megoldásra tudsz majd fókuszálni! Gyermeke(i)d, látván a pozitív változásokat, jobban fogják érezni, mennyire szereted őket, mert az agyalások, gyötrődések helyett könnyebben tudsz Rájuk is fókuszálni!

Egy kis idő után olyan lesz az ő életük hangulata is majd, amilyen a tiéd. Mert ha mi változunk, ők is! Színezzük ki az életünket, hogy az ő életük is a szivárvány minden színében pompázhasson!

EGYSZER ÉLÜNK! Tanítsuk meg magunknak és ezáltal nekik is, hogy hogyan érdemes élni!

Vélemény az e-mail sorozatról

"Örömmel olvasom a napi pozitív falatokat, amiket a leveleidben kapok. Korábban már találkoztam a coaching szimpatikus nézőpontjával. Az a csodás benne, hogy rövid idő alatt szokássá válik a jó. És ez nagyon jó. Én most kezdtem újra dolgozni a babázás után és mondhatom, csak hírmondója maradt a sok sikerélménynek, amit korábban a pozitív nézőponttal elértem. Ez a húzós időszak egy az egyben sutba vágta az újonnan tanult szemléletet és előjött a a hagyományos, sejtekbe, idegrendszerbe rögzült viselkedésmód. Teljesen "elfogytam" mostanra. Jó újra találkozni a leveleid által ezekkel a jó gondolatokkal. Érzem, hogy amikor anno találkoztam ezzel a nézőponttal, igazán elültetődött a mag és ott a csírája a lelkemben. Onnan tudom, hogy most, amikor olvasom a leveled, rájövök, hogy ez vagyok én és tudok ilyen lenni. Kell még sok gyakorlás, mert bizony "visszaestem" mert az anyaság nem arról szól, hogy befelé figyelsz és tudatosan felépíted magadban a jót, majd kiterjeszted a világodra. Nekem legalábbis nem ment. Én kifelé figyeltem egy másik kis lényre, minden koncentrációm az ő igényeire fókuszált. Ebben az ösztönhelyzetben a rögzült minta simán lenyomta a vágyottat. Most azonban már látom, hogy vagyok újra én is. Már érzem, hogy újra építeni fogok. Köszönöm."
Herczig Viktória
édesanya