fbpx

Üdvözöllek!

Itt megtalálhatod szolgáltatásaimat, lejjebb pedig kedvezményes csomagajánlataimat is.

Fontos! Ha új vagy és az első alkalomra jelentkezel, bármelyik szolgáltatásomat is választod az első online beszélgetésünk INGYENES és 15-20 percet vesz igénybe. Ez alkalommal megismerem honnan hova szeretnél eljutni, ebben mi az, amit úgy érzel gátol Téged és átbeszéljük a későbbi közös munkánk menetét. Ez általában közvetlenül az első konzultáció előtt szokott megtörténni (ennyivel hosszabb ideig tart majd az első konzultáció), de ez nem törvényszerű. Amennyiben megvásároltál egy coaching csomagot és az első beszélgetés során kiderül, hogy mégsem rezonálunk, élhetsz az elállás jogával. 

Természetesen, amennyiben igénybe veszed bármelyik szolgáltatásomat és nem vagy elégedett – például nem tartottad hasznosnak a konzultációt – vagy az első, ismerkedő beszélgetés után elállsz a vásárlástól, 100% pénz visszafizetési garanciáddal élhetsz. Jelezd nekem kérlek írásban vagy ott az ismerkedő beszélgetésen és én visszautalom a pénzed.

Minden szolgáltatásom esetén élhetsz ezzel a jogoddal!

A jelentkezési űrlapok fejlesztés alatt állnak, jelentkezni viszont addig is messengeren, itt lent jobb oldalon a messenger ikonra kattintva tudsz.

Online konzultáció:

bruttó 20.000 HUF / 90 perc

Lélek Tudatos Anya Mentor program (90 nap):

bruttó 200.000 HUF 

A mentor program részleteiért kérlek írj egy üzenetet a gyalog.hortenzia@gmail.com e-mail címre.

Áraim bruttó árak, áfa pluszba nem kerül felszámolásra.

Érvényes: 2021.05.20.-tól visszavonásig.

Fizetési lehetőségek:
– átutalás
– online bankkártyás az OTP SimplePay rendszerén keresztül

Konzultációra lenti bármely elérhetőségemen keresztül jelentkezhetsz. A díjbekérőt a jelentkezésed után e-mailben küldöm ki számodra. Jelentkezésedet szeretettel várom!

Legyen csodás napod!