fbpx

Szülő coaching (parenting)

Szülő coaching (parenting)

Sok olyan élethelyzet van, amikor egy szülő tanácstalan, hogy mivel tenne a legjobbat és mit ne tegyen egyáltalán. Sokszor nehéz megtalálni az egyensúlyt, a harmóniát a gyermeknevelés mezsgyéin. Mennyire legyen engedékeny, és hogyan terelgesse a helyesnek vélt út felé csemetéit.

Egy apa is maga alá kerülhet…

Vannak olyan esetek, amikor még a gyermekkel igazából nem lehet szót érteni, mert például még picike a baba, és csak Te szülőként tudsz másképpen állni a helyzethez, hogy az élhetőbb legyen.

Apaként is többször keveredhetünk olyan élethelyzetben, amikor úgy érezzük választás elé kényszerít minket az élet. Biztos, hogy ott az a feladat, hogy válasszunk a lehetőségek közül? Biztosan ismerünk minden szempontot, hogy helyesen tudjunk dönteni? A férfiak erősebbek a nőknél, könnyebben képesek túllépni egy-egy akadályon. Igen, ennek ellenére számukra is lehetnek olyan esetek, amivel be kell látniuk, hogy egyedül nem boldogulnak. És erős jellemre vall, sőt példamutató szülői mintaként szolgál gyermekei számára, mikor van ereje belátni, hogy ő is ember és szüksége van néha támogatásra.

Mikor kilátástalannak tűnik…

Amikor a szülők nem értenek egyet a gyermeknevelés területén vagy más élethelyzetben teszik próbára egymást, sokszor elharapóznak az indulatok. Az viszont a gyermekekre nézve igen káros tud lenni és ezzel sokszor a szülők is tisztában vannak, de nem tudnak mit tenni. Van megoldás! Segíthetek?

Ha hasonló helyzetben jársz vagy más elakadással küzdesz és szükséged van egy életvezető segítségre, fordulj hozzám bizalommal. Együtt a Te értékrended és motivációs rendszered alapján építjük fel a hozzád legközelebb álló tervet a számodra legvalószínűbb és legélhetőbb jövő megteremtéséhez…

Megtanulhatod hogyan tudsz gyermekeid segítségére lenni a mindennapokban, olyan szemléletet sajátíthatsz el a foglalkozások során, amellyel a későbbiekben akár egyedül is átlendülhetsz egy-egy nehézségek tűnő élethelyzeten és gyermekeid segítségére is lehetsz az ő elakadásaik feloldásában… egy életre szóló tudás birtokába kerülhetsz…

Az árazás ide kattintva tekinthető meg.